Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Bloggutmaning: 29 dagar i februari.

Nu har denna utmaning pågått i 11 månader, och började därmed i mars 2019, tanken var en månad men se så blev det visst inte. Det blev visst en fortsättning i april, som övergick i maj, juni, juli, augusti, september, följt av oktober samt november. Det blev visst december också så fortsatte in i januari, så självklart kan jag inte avsluta detta nu när det nästan pågått i ett år?! Så här kommer alltså elfte månadens utmaning. Hoppas du hänger på, som tidigare anmäler du dig och jag lägger in dig på listan första dagen. Du kan redan nu börja skriva på inläggen, eftersom ämnena för februari finns här nedan.

  1. Nu är vabruari här, känner du oro för att bli sjuk?
  2. Februari brukar kallas för årets kallaste månad, stämmer det hos dig?
  3. Måndag idag, hur ser du på måndagar?
  4. Vilket var ditt senaste inköp?
  5. Har du börjat göra upp semesterplaner ännu?
  6. Vilken är den senaste boken du läste?
  7. Det här stressar mig.
  8. Svenska skidspelen idag, tittar du?
  9. ICA har varit i blåsvädret gällande sitt nya koncept ”Stammis”. Hur ser du på detta?
  10. Tv är något som jag…
  11. Radio är något som jag…
  12. När fyller du år? Samt hur många år blir du på din nästa födelsedag?
  13. Senast jag åt på restaurang var?
  14. Alla hjärtans dag idag, firar du denna dag?
  15. Butiksdöden är ett begrepp kring butiker som slår igen, hur är det med butiker på din ort?
  16. Jag har aldrig förstått mig på…
  17. Jag är en i mängden när…
  18. Jag har bra eller dåligt självförtroende?
  19. Skulle du påstå att du har tummen mitt i handen?
  20. Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…
  21. Jag har lämnat en byggnad med skoskydd, sant eller falskt?
  22. Personer som lägger väskan på sätet i kollektivtrafiken är något som…
  23. Jag handlar gärna souvenirer under mina resor?
  24. Jag anser att sportlovet är…
  25. Semmeldagen idag, blir det en semla till dig?
  26. En smärta jag aldrig glömmer…
  27. Jag knyter mina skor.
  28. Mitt mest använda klädplagg är…
  29. Skottår i år, så idag får vi en extra dag. Vad tycker du om det?

93 Comments

  1. Jag brukar fundera på när man är född den 29 februari, vilken dag firar man sin födelsedag på under andra år? den 28 februari eller 1 mars?

  2. Jag hoppar gärna på februari 😀 Ville göra det dom andra månaderna men då blev det försent.
    Måste börja blogga mer så det passar perfekt.

  3. Kul att du kör på, klart du måste! ? Hade gärna hakat på, men hinner inte blogga varje dag, tävlingsdjävulen i mig skulle bli galen om jag missade en dag (fattar att det inte är en tävling), haha!

  4. Otroligt intressanta ämnen o h det är otroligt att du snart kört ett år. Kommer ihåg när du började, det känns inte somnöstan ett år. Tiden går fort ibland.

  5. Haha åh – det här är en fråga jag verkligen funderat över. Hur länge du hållit på, för det känns som att du gjort det LÄNGE. Och nu fick jag ju det bekräftat. Hur FAN kommer du på alla rubriker? Jag är mäkta imponerad! ?

  6. Tiden går fort när man har roligt. Å roligt har jag verkligen haft med dina månadsfrågor. Så självklart hänger jag på som vanligt. Ska bli kul att fira ettårsjubileum, eller hur!!!?

  7. Det är kul när dessa utmaningar fortsätter. Tyvärr så har det aldrig blivit att jag har hakat på nån gång, men kanske skulle göra det nått tag 🙂

  8. Men oj, har utmaningen hållit på så länge!? Ja då ska den ju såklart fortsätta! Jag har ibland funderat på att vara med, men hjärntröttheten har satt käppar i hjulet för skrivandet alltför ofta så det får nog vänta lite. Men det är ju jättebra att bli serverad en hel lista med bloggämnen varje månad, för då behöver man ju inte drabbas av bloggtorka. Det är verkligen starkt gjort av dig att komma på så många ämnen att blogga om varje månad?

    1. Ja det har blivit ett tag nu :D. Ja är så kul när man får lite för sig så där :). Precis, det är kul att ha ett ämne är lite därför jag gör dessa då slipper jag tänka så mycket 😉 😀

  9. Du är verkligen grym på att göra listor måste jag säga tycke det är kul att läsa sådant här vilka grejer du hittar på varje månad 🙂

  10. Så kul att du kör även i februari. Är precis som Moa imponerad över din påhittighet på rubriker. Den här gången ska jag vara med. Har till och med tidsinställt morgondagens inlägg. Men jag gör som jag gjort tidigare att jag klumpar ihop några frågor i samma inlägg.

  11. Äntligen kom feb frågor 🙂
    Klart jag är med, vill inte missa det.
    Har varit behållningen i det här med bloggar när Nouw trasslat så hela januari – att flera som är med i utmaningen inte har samma portal – så jag har ialla fall kunnat läsa andras svar varje dag 🙂

    Kram

  12. Vilken rolig lista 🙂 Ja jag är rädd för att bli sjuk för inte råd att vara sjuk mer plus jag börjar nya jobbet snart så vill vara frisk och må bra då 🙂 kram

  13. […] Hoppas ni har haft en bra söndag? Jag har bara tagit det lugnt och mest sovit på soffan sedan sist men runt 19 så hoppade jag in i en dusch och det var väldigt skönt. Skönt att avsluta söndagen med en dusch innan den nya veckan börjar. Jag kom på nu efter att jag hade duschat att jag har ju i inte svarat på dagens utmaning i https://www.saramadeleine.se/2020/01/30/bloggutmaning-29-dagar-i-februari/ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.