För hälsans skull.

Inlägget är i reklam för Topformula.se

Jag blev verkligen positivt överraskad av det faktum att det finns en sida på nätet som endast säljer svensktillverkad hälokost. Jag tycker om att försöka sponsra det som är svenskt, och ännu gladare blir jag av att kunna känna att produkter jag köper gynnar landet där jag bor. För det är ändå härifrån som vi bör skapa jobbtillfällen allra först. Ännu gladare blev jag av att veta att företaget Topformula erbjuder sanna och frak fria leveranser, är billiga och så det viktigaste klimatkompensering och hållbar framtids tänket i form av tanken på vår jord.

För min del är det viktigt att ta hälokost då och då. Jag vet att rätt hälsokost gör mig både piggare och även mindre trött. Just nu är jag inne på att köpa lite magnesium eftersom jag märker att mina restless legs återkommer mer och mer. Just det där med restless legs är så galet jobbigt, jag har fått tips av många att just magnesium ska funka mot saken, och en period åt jag just det. Men så föll det i glömskan, insett att det återigen är dags för mig att äta det igen. Så det kommer jag absolut att börja göra.

Använder du hälsokost?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “För hälsans skull.

 • 13 februari, 2020 at 19:38
  Permalink

  Har gett hästarna magnesium, borde kanske prova på mig själv också!

  Reply
 • 13 februari, 2020 at 22:41
  Permalink

  Roligt att du skriver om just magnesium, för det har jag ätit ett tag. Måste säga att märket du rekommenderar var ett hett tips. Kapslarna är nämligen mera än hälften billigare än dom jag köper på Apoteket. Tack tjejen:-)

  Reply
  • 16 februari, 2020 at 21:02
   Permalink

   Åh så intressant, åh bra där :D. Jag älskar när man kommer undan lite billigare :D.

   Reply
 • 14 februari, 2020 at 08:38
  Permalink

  När jag fick utmattningen åt jag magnesium, det är bra mot trötthet också, men jag köpte av en homeopat, för att få det koncentrerat. Om jag köper hälsokost så är det oftast från en homeopat, ibland köper jag kosttillskott på nätet och då efter en grundlig koll så det är högsta koncentrationen av det jag vill ha.

  Reply
  • 16 februari, 2020 at 20:53
   Permalink

   Så intressant, fick du utmattning av magnesium eller blev du rekommenderad det under utmattningen?

   Reply
 • 15 februari, 2020 at 05:22
  Permalink

  Jag använder det till o från, det blir lite… oj nu behöver jag nog… – så handlas det in en burk eller två, sen äts dom tills det är slut… sen köps det inte mer förrän jag igen kommer på att jag kanske skulle må bra av …
  Men köper jag köper jag också helst svenskt, jag vill sponsra närbutiker i dom fall det är aktuellt, eller svensktillverkat när det är aktuellt. 🙂
  it_is/Anette recently posted..Ni vet…

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: