Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag har aldrig förstått mig på…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Människor som betalar för sportkanaler. Det kan bero på att jag är ganska ointresserad, nu skrev jag visserligen om när jag var på Svenska skidspelen men det är en annan sak det blir ju en folkfest på ett annat vis. Jag skulle säkert kunna tycka att det är roligt att gå på hockey, fotboll eller annat med. Jag gillar nämligen att omges av så där extremt glada människor, det är därför jag älskar konserter också, trots att jag avskyr folkmassor annars. Men att titta på sport på tv, och betala pengar för det?! Det förstår jag inte alls, men så tittar jag ju heller knappt på tv så det kanske hänger ihop.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

42 Comments

 1. Hihi, du skulle se våra månadsräkningar, vi har varenda en av dessa kanaler. Vi ser mycket sport. Stup i ett byts rättigheterna. Ny kanal måste in och vi glömmer att avsluta den gamla. Det är vi i ett nötskal

 2. Jag förstår vad du menar! Det är ju så mycket pengar man måste betala för att ha sportkanaler och Cmore utbudet med sport! Jag tycker det är så roligt att se hockey live, men på tvn.. nae inte lika kul ? <3 (kommenterade på fel inlägg först visst, hihi)

 3. Jag förstår det inte heller men det beror förmodligen på avsaknaden av intresse. Husse som är mycket intresserad av Formel-1 har inget annat val än att betala extra om han vill kunna se tävlingarna.

 4. Nej, det kan jag inte heller förstå mig på. Sporten har aldrig intresserat mig, men däremot motion och den ska helst vara gratis. Jag har visserligen deltagit in några lopp och fått betala anmälningsavgiften, kanske inte så konstigt. Har också själv arrangerat en tjejmil i Ed tillsammans med några kompisar på den tiden jag var ordförande i Korpen.
  Kram från ett stormigt och regnigt Lidköping!

 5. Nä, jag betalar inte för sport på tv. Faktiskt är jag väldigt ointresserad av sport och tv överhuvudtaget. -Det är absolut en grej som jag skulle klara mig utan. 🙂

 6. Jag skulle kunna betala för sport om det var ett kommande VM, EM eller OS som gick på en betalkanal. Då älskar jag sport, vilken gren/sport det än är. Men i övrigt håller jag med dig. Det är inget jag skulle betala för med vanlig sport. ☺️

 7. Jag är heller inte sportintresserad hahah ursäkta men hatar nästan sport förstår inte hur folk kan betala för att se vissa kanaler Mm men de är ju jag de, alla är ju olika hahah

 8. Här är jag delad… Jag är ju en sportmänniska och framför allt fotboll! Så är det landslaget vill jag ABSOLUT se! Dock går ju de matcherna oftast på de kanaler man har.. men skulle jag ha mer pengar skulle jag kanske betala för andra med men tycker det blir för dyrt 🙂

 9. Jag är verkligen sportintresserad (lagom) men jag skulle aldrig betala för en sportkanal! Näää, man kan se sport ändå 🙂 Ha en fin kväll och hoppas att kommande vecka också blir fin för dig 🙂

 10. Jag skulle aldrig betala för en sportkanal! Är för den delen inte så särskilt intresserad av sport. Ser på basketmatcher live ibland och kan tycka att skidsport är intressant, men aldrig att jag skulle betala något extra för att få se det på tv! Kram ?

 11. Förstår precis vad du menar, skulle iof inte betala för något annat än ”vanliga” kanaler heller och typ Netflix/Viaplay. Går det inte där kan drt kvitta tycker jag, hinner aldrig riktigt kolla ändå ?

 12. Tror min man betalar lite extra för en del kanaler, troligen nån sportkanal också!
  Tur vi har två TV-apparater om våra program som vi vill se skulle krocka med varandra, haha!

  Idag har jag varit på en fantastisk föreläsning av Anneli Östberg från Borlänge där hon är verksam i Friskis&Svettis som ordförande, hon var visst med och startade upp i Falun också. Har också varit förbundskapten för svenska landslaget i orientering och är idrottspsykologisk rådgivare och gått grundutbildning i KBT med inriktning mot elitidrott. Vilken kvinna, positiv och med så mycket glädje!
  Roligt med såna människor, man blir ju glad själv!

 13. Missade ditt inlägg om Svenska Skidspelen, men nu har jag läst det.
  Sport är ju min grej, men jag skulle heller inte betala dyra pengar för sportkanaler. Åt andra sidan kollar jag bara fotboll och friidrott, EM, VM och OS. Men snart får vi väl betala för att få se dessa evenemang också, då svt inte kan konkurrera med tv4 och CMore om sändningsrättigheterna. Lite synd tycker jag, men jag är ju som sagt en liten ”sportfreak”;-)

  1. Det tycker jag är lite dumt faktiskt, att man ska behöva betala SVT borde faktiskt kunna finansiera saken speciellt nu när vi betalar det på skatten :(. Jag unnar ju faktiskt folk att se på sport gratis.

 14. Sport är helt okej, om man själv deltar.. 😉 Att sitta och glo på TV på sport.. Nej tack! 🙂 Kanske om jag fick betalt istället för att behöva betala? 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: