Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Laga en trasig skärm

Reklam i samarbete med PhoneHero.se

Nyligen hände det William, det där som jag turligt nog hittills i mitt liv aldrig upplevt, en trasig skärm på en smartphone. Jag vet inte hur det gått till, men jag har alltså trots att jag haft mobiltelefoner och senare smartphone sedan året 2000, i alltså snart tjugo år aldrig lyckats ha sönder en telefon. Hur det gått till kan jag inte svara på, kanske är jag extra försiktig för annars hade jag absolut behövt laga Iphone precis som alla andra.

Men jag har alltså klarat mig, däremot råkade William ut för saken nyligen. Det där var inte jättekul. Hela skärmen såg ut som ett rutnät och det är sådana gånger som jag känner att det är glädjande att det finns reparatörer som fixar sådant så att det inte behövs köpas en helt ny telefon. Phonehero erbjuder er som bor i Stockholm, Göteborg och Malmö hjälp med att laga era Iphones, Samsungs och Huawei när olyckan är framme. Jag tycker att sådant ä så himla bra verkligen, medan ett skärmbyte är relativt billigt i förhållande till att köpa en ny telefon känns det nästan som en ren investering enligt mig. Det är ganska märkligt ändå att människor idag fortfarande glömmer bort hur enkelt ett byte av skärm kan vara om man går till rätt person.

Kanske det är så att när skärmen spricker så är det lätt att tänka att det är helt kört? Att man lite fastnar i tänker att oj, nu kan jag verkligen inget göra och så går man men skärmen trasig så det bara bli värre istället för att skynda sig att kontakta ställen som Phonehero som faktiskt kan hjälpa dig snabbt och enkelt? Jag tror inte att det handlar om lathet, utan mer okunskap, man vet inte vart man ska vända sig och kanske tappar man lite hoppet? Men vet du, innan du ger upp vänd dig till tjänster som Phonehero. Spara pengar och framförallt sörj inte din telefon du får tillbaka den hel igen.

10 Comments

  1. Det var ju lite typ samma sak när min iPhone började tappa ström å bete sig konstigt 😉
    det kändes ju först som om jag behövde köpa ny mobil… enklaste (och dyraste) utvägen liksom, men så var det bara ett batteribyte – för bråkdelen av vad ny mobil kostar – som behövdes. Ibland är vi för snabba med att tänka kasta och köpa nytt.

  2. Jag lyckades tappa min huawei så hela skärmen sprack, Så surt, Ofta pratas det om samsung eller i i phone men så fort vi kommer till uddamärken blir det ioftast så mycket krånglligare. Tackar för tipset

  3. Idag är det ju inne att raka av allt, så det är ju ett alternativ för män som blir tunnhåriga.
    Mitt hår är s.k. babyhår och jag får sällan någon ordning på det, så jag har egentligen aldrig varit så intresserad av håret, det har liksom ändå inte varit någon mening att fixa och trixa med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.