Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Kosta boda – All about you, födelsedagsgåva och Mio i Falun.

Förra veckan fyllde jag sweet 36 vilket medförde att jag fick lite födelsedagsrabatter. Det är ju så när man är klubbmedlem på olika stället. Det här i sin tur gjorde att jag åkte till Mio där jag alltså fått 100 kronor att handla för om jag handlade för 200 kr. Jag hittade då dessa fina glas från Kosta Boda. Först ville jag ha glaset längst upp, men visade sig att det var det absolut sista i dessa två pack så jag fick köpa det för halva priset. Det i sin tur medförde att jag köpte de två andra och nu har jag alltså tre glas, från Kosta bodas All about you. Jag gillar stilen, tänker att de är perfekta att dricka juice ur eller ta fram till fredagsmiddagen eller liknade.

Kanske skall tillägga att Björn har de lila glasen hos sig. Så nu har jag lite smått härmat honom också.

42 Comments

 1. Vilka fina glas. De måste vara ganska så nya för jag har inte sett dem tidigare eller så har jag bara missat dem.
  Vi fick en rabattcheck på 300 kronor hos Mio om man handlade för över 600 kronor så vi slog till på lampan vi funderat på ett tag.

  1. Grattis i efterskott 🙂 har inte sett dessa glas men GUD SÅ SNYGGA DE VAR ? Riktiga girlpower glas! Och så lite annorlunda – vilket kap 🙂

 2. Vilka fina glas 🙂 Kosta Boda har så fina saker. Jag är också Mio medlem så då kommer jag också få rabatt när jag fyller år. Det visste jag inte, va kul 🙂
  Grattis i efterskott , hoppas du hade en fin födelsedag 🙂 <3

 3. Grattis i efterskott! Så himla fina glas! Älskar när man får rabatter och sådant när man fyller år. Jag måste bli medlem på fler ställen känner jag, haha. Oftast får jag att man får 10% rabatt om man handlar för minst 500kr osv, men som sjukskriven så är det billigare att låta bli den rabatten och affären överhuvudtaget. Men tycker det är himla fint när man får lite grattishälsningar och rabatter här och där.

  De där glasen var riktigt fina. Nu när jag flyttar till större funderar jag på att börja samla på lite olika glas från lite dyrare märken. Finns ju så himla många fina!

  1. Tack fina du :D. Åh ja med, det är ju liksom som man känner sig uppskattad extra då :D. Ja det är absolut sant, man ska ju det egentligen :). Visst är de jättefin :). Åh förstår det :).

 4. Grattis i efterskott! Visst är de bra med dessa rabatter. Har två andra sådana glas från samma serie, de är så fina! Bra val ?

 5. Men har ju helt missat att du fyllt år, stort grattis i efterskott! ? Perfekt när man får bra födelsedagsrabatter och speciellt när man hittar så snygga glas som du gjort! Tänkte också ta mig iväg till Mio någon dag för att använda värdechecken ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.