Jag satt på Facebook i veckan och såg att det var en kvinna som sålde denna fina ljuslykta från Partylite i en grupp jag är med i där. Så jag slog till och köpte den. Den är väldigt fin när man tänder ljuset, den färgade delen sätter man nämligen i den frostade. När dessa två sitter ihop ser det ut som att hjorten rör sig i ljuslyktan.

6 kommentarer

  1. Jag har länge varit intresserade av Partylite´s produkter, speciellt ljusen. Men har ännu inte vågar prova, är dom värda priset? Men det här med att hjorten rörde på sig lät fint.
    Ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa