Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand Porslin

Loppisfynd – Lasse Åberg snapskaraff och glas.

Jag var till PMU igår och där hittade jag två små snapsglas samt karaff från Lasse Åberg. Allt gick på 111 kronor så tyckte det var ett bra fynd. Nu dricker jag inte snaps men det finns ju andra som gör, så får bjuda dem.

30 Comments

 1. Det var verkligen ett kanonpris!!! Så fina dessutom! Jag dricker inte heller snaps, men skulle mycket väl kunna tänka mig dem i min hylla som prydnad bara för att de är så fina! Hoppas du får en fin onsdag! Kram ?

 2. De var väldigt fina men snaps är inte heller riktigt min grej.
  Mina barn kör shottar med våra glas. Typ ingefära brukar vara bättre att shotta för det smakar inte gott alls ?

 3. Ja där gjorde du verkligen ett fynd!! Man känner sig ganska nöjd med sig själv när man gjort det 😉 Ha en toppenonsdag nu Madeleine!

 4. Du hittar verkligen fynd, jag samlade en del på Lasse Åberg förut. Jag har en del glas, muggar och koppar. Jag gillar dom men tyvärr använder jag dom alltför sällan, man blir bekväm och tar första bästa i skåpet typ. 🙂

 5. Vad fint med glas från Lasse Åberg, hade gärna skaffat mig en mugg med Lasse Åbergs motiv på. Tycker att han är så bra. Brukar titta på Sällskapsresefilmerna som jag har då och då. Man tröttnar aldrig.

 6. Fin! Minns att mina föräldrar hade från det här settet också förut 😀 (om dem inte har det nu, minns inte hehe). Jag ska också behöva köpa lite snapsglas och så vidare ifall att man får över gäster under jul, påsk eller midsommar. 🙂

 7. Men vilket fynd? Jag är inte så mycket för såna här saker, men Lasse Åberg är undantag och jag har en hel del ölglas, och skulle inte tvekat en sekund att köpa detta set.
  Tack för din kommentar om smärta, jag har valt fel väg några gånger, och det konstiga är att man liksom vänjer sej vid det, det blir vardag och man känner en viss trygghet i att allt är som vanligt. Men så vaknar man upp och inser hur sjukt allt är, men det är inte lätt att bryta sej loss. Just det är anledningen att jag flyttade från Sthlm.
  Efter en del funderingar och frågor från andra har jag planer på att skriva ett inlägg om mina upplevelser, men det blir senare i vår i så fall.
  kram

  1. Åh så roligt, förstår då att du velat ha det :). Tycker det var fint att du skrev om saken, dock så blev jag berörd i mängder och det ska bli berörande att läsa ett sådant inlägg hos dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa