Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag knyter mina skor.

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej jag knyter inte skorna, jag är sådan där som hoppar i skorna och det är då redan knutna. Jag tror det var något som började på högstadiet och hänger i ännu. Inte för att jag inte kan knyta skorna, utan mest för att jag tycks känna att jag inte vill knyta dem.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

24 Comments

  1. Mina skor som jag har på fötterna saknar skosnören allihopa. Däremot har jag en ”skoväska” (en handväska med skor på) och på den åker skosnörena upp emellanåt och då måste jag såklart knyta dom. Vill ju inte gå och se slarvig ut 😀

  2. Samma här! Jag knyter sällan mina skor! Har knutit skosnörena i perfekt läge så jag kör ner skohornet och stoppar i foten! Kram och ha en fin torsdag ?

  3. Jag började faktiskt knyta mina skor rätt nyligen. Beställde hem ett gäng nya sportskor och sneakers som det inte riktigt fungerade att klämma ner fötterna i utan att först knyta upp knuten. Annars har jag kört precis som du :p

  4. Hahaha! Skulle gärna vilja se dig att hoppa in i mina vinterkängor. Är inte helt säker på att du skulle lyckas;-) Men visst är det urtråkigt att knyta skor, dessutom tar det ju minst 10 sekunder extra varje morgon;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: