Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 9: Avslut

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När var senast du gjorde ett avslut?
 2. Vilken film/tv-serie tycker du slutat på bästa sätt?
 3. Vad är något du vill säga tack och hej till?
 4. Hur avslutar du helst en lång vecka?
 5. Vad kommer du aldrig göra igen?

När var senast du gjorde ett avslut?
Jag tänker att just ordet avslut är så svårt att riktigt ta till. Det finns små avslut som när man går hem från jobbet, till stora när någon människa lämnar jorden. Mitt senaste lilla avslut var idag när mamma och hennes valp Skilla åkte hem efter 3 dagar här. Ett stort avslut var så klart när mormor dog i oktober 2018.

Vilken film/tv-serie tycker du slutat på bästa sätt?
Åh jag vet inte, jag brukar aldrig bli nöjd med avslut. Visserligen var Nashville fint då det slutade lyckligt. Kan ha varit den serien då.

Vad är något du vill säga tack och hej till?
Min kroniska huvudvärk, det skulle vara så skönt att slippa den.

Hur avslutar du helst en lång vecka?
Genom att vila, andas och bara ta in ledigheten.

Vad kommer du aldrig göra igen?
Jag kommer definitivt aldrig att åka någon karusell som är på höjden igen. Usch och himlans med fy!

11 Comments

 1. Håller helt med dig om karuseller! När jag var ung och var på semester i USA hade jag prickat in vartenda nöjesfält på vår rutt och åkte allt, det var ju så mycket häftigare åk än här hemma. Nu klarar huvudet inte nånting längre utan att bli åksjuk. Trevlig helg

 2. Himla läcker bild:-)
  Du och jag verkar båda två ogilla karuseller och pariserhjul. Nåt gemensamt igen här:-)
  Kronisk huvudvärk måste kännas hemskt, det räcker med eländig migrän, men den har man åtminstone inte hela tiden som tur är.

  1. Ja fy :-o, pariserhjul är vidrigt! Förstår inte alls hur man frivilligt tycker sådant är kul? ETT ostabilt hjul som tar en på höjder ;D. Ja det är jobbigt har i princip huvudvärk varje dag :(.

 3. Jeg elsket karuseller – før i tia. Tror rett og slett jeg er blitt for gammel nå. Det frister ikke en plass. Kronisk hodeverk er forferdelig. Jeg hadde det de siste årene jeg jobbet, kronisk migrene, men merkelig nok så er det sjeldent nå. Og godt er det. Selv om det er mange andre kroniske plager som har slått rot i denne kroppen de siste årene …

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: