Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Mitt mest använda klädplagg är…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Funderade en stund men efter noga övervägande är det nog koftor. Inte samma men absolut det jag använder allra mest. Är man så frusen som jag känns det nästan som en nödvändighet. Jag kan inte tänka mig ett liv utan en kofta!

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

14 Comments

  1. Hej jag har varit med i bloggutmaningen februari månad men såg att jag var i te med i listan. Och jag vill även vara med nu i mars ?

  2. Jag går typ alltid klädd i tights, linne och hoodie å sen då jag går ut överdragsbrallor å jacka/skor etc så klart 🙂
    Mitt motto är Man kan aldrig ha för många hoodie i garderoben 😀

    Ha en riktigt fin fredag, kram

  3. Jag använder mest linne och shorts när det är som varmast i Spanien. Kofta är ett plagg som är bra att komplimera med vid kyliga tillfällen. Då är den oftast i tunnare material. Trevlig helg
    Kram

  4. Du kommer troligen inte att tro mig, men jag har inte en enda kofta. Jag använder hoodies istället, och just de är mina absoluta favoritplagg, förutom jeans då:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa