Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony, G1, G2, G3.

Min mamma kom hit i onsdags, hon hade med sig en My little pony målarbok men de original som jag samlar på. Alltså åttiotalets variant! Gissa vems om blev hur glad som helst, visste inte ens att dessa fanns!

På torsdagen var vi till Borlänge. Där hittade jag My little ponys och tillbehör. Tillbehören som nappflaska, skor och kam samt borstar är från G1:orna. Den blåa My little ponysen denna heter Rainbow Dash. Sedan har vi Flower Garland hon är alltså rosa/röd med en blomma på. Den sista är en G2:a alltså den som kom precis efter de som jag främst samlar på G1:orna. Denna heter Birthday Magic Sundance.
På bilden till vänster var de otvättade, och bild två tvättade med schampo och balsam. Det är verkligen mycket skillnad på fixade My little pony.

15 Comments

  1. Wow så snällt av mamma, förstår att du blev glad! Kul att hitta när man är ute sådär med. Verkligen stor skillnad ja ?

  2. Åh tycker det är så skoj när man samlar på något! Samlar själv på Hello Kitty saker så vet hur glad man blir när man hittar?

  3. Tycker det är synd att de gjort om my little pony. Jag föredrar de vi lekte med som barn. Vill titta men hittar vara småklipp. Den målarboken hade jag inte sagt nej till.

  4. Jag tycker det är så roligt att du samlar på My little ponys. Blir allt sugen på att samla jag med. Mest till dottern då som älskar My little ponys. Fast hon har de nya och inga gamla varianter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa