Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Länkregn

Låt din blogg växa på riktigt, Social media support & share group – Länkregn.

Det roligaste för mig sedan jag blev medlem i Social media support & share group är alla fina bloggar jag får ta del av. Att möta människor från hela Sverige som delar med sig av sin vardag. Det är en ynnest på något sätt, att kommentera och visa engagemang hos varandra, att bli en del av vänskap och få en stor del i någon annans liv.

Det är även en bonus att min blogg vuxit sedan jag blev medlem där. Jag kan verkligen rekommendera dig att bli medlem i gruppen om du har ett Facebookkonto. Du hittar Facebooks bästa bloggrupp prick här!

Amandizan skriver om: Helg igen!

Webersköld skriver om: Köade till en gratis konsert.

Jessica Burman skriver om: Regnbågsblod.

Tess Thelin skriver om: Jobbar extra ikväll.

Hannafialotta skriver om: Runnershigh.

8 Comments

  1. ja det är en rolig grej bara ibland man kan känna press om man inte sitter id datorn o ska hinna me sara alla men ja roligt
    o länk regn äntligen har ja börjat a me där me . hade ingen bild men det gör inget
    ha en fin söndag o fortsatt helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.