Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Beror ju på lite hur man ser det, får man verkligen en extra dag eller är det bara så man tänker för att det är skottdagen? Jag tycker alltid om förnyelse så för min del är det helt okej. En dag till är ändå en dag! Jag känner ingen som fyller år på denna dag, men hade en på lekis som gjorde det. Tänker att är man född den 29:onde februari måste det vara extra lyxigt att få fylla år på riktigt vart fjärde år? Man lär ju känna sig något speciell.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

20 kommentarer

   1. Nej, jag fyller år 11:e oktober. Sen många år har jag haft som rutin att fylla år hela oktober för att få fira mer. Jag har alltså alltid en fyllårsmånad. MEN! När man nollar får man fira det hela året och eftersom jag fyller 60 i år så har mitt fyllårsÅR redan börjat 😀
    Det är allt lite synd om Anders, och då tänker jag inte bara på armbrottet… 😉

 1. Jag tänker inte så mycket på att det är en extra dag faktiskt. Visst måste det vara speciellt att fylla år den 29:e och bara få fira på rätt dag vart fjärde år.

 2. Här tycker jag precis tvärtom för en gångs skull. Kan tänka mig att det måte kännas ganska tråkigt att bara få fylla år på riktigt vart fjärde år. Okej, då kan man ha storkalas, men de andra åren är man ju tvungen att fylla år en dag för tidigt eller en dag för sent.

 3. De där har jag faktiskt aldrig tänkt på, dom som fyller år på en skottdsg, de måste ju ändå va lite coolt undra om man då,de år de inte är skott år firar sin födelse dag en dag tidigare eller en dag efter 😂❤️
  Jessica recently posted..Lördagsplaner

 4. Jag gillar verkligen också de här grupperna, man hittar ju så många nya fina bloggare som är intressanta att följa. jag lyckas ofta missa länkregnen men ska försöka pricka in dem lite flitigare.
  Följer många av dem som var med i februariutmaningen men någon ny fanns det bestämt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: