Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

När du vill utöka i ditt skapande.

Inlägget är reklam för WS & Company.

På senaste tiden har jag känt mer och mer att jag likt mina syskon skulle vilja börja måla. Inte för att visa upp men mer för att prova och bara leka med färger. Jag hade en period på högstadiet och då i nian när jag ritade mycket, men någonstans försvann det där. Förmodligen eftersom jag som person är sådan som börjar projekt och avslutar projekt väldigt ofta. Jag vet inte hur jag ska förklara saken, men jag kan liksom slänga mig in i en hobby för att sedan totalt avsluta den och liksom aldrig gå tillbaka till saken även om jag en gång tyckte det var kul.

Så nu har jag alltså funderat en del i att börja måla. Kanske beror det på att min bror har målat två jättefina tavlor med naturmotiv varav det ena är från min mammas och hennes mans sommarstuga. För att börja måla så lär jag först införskaffa mig konstnärsmaterial och det var då jag såg WS& Company som erbjuder bland annat snabb leveranstid och bra kvalité. Sådant som för mig är A och O om jag vill beställa något.

Fördelen var även att butiken har allt man kan behöva, och när jag såg pastellkritor började jag fundera i att börja lite smått där. Som barn lekte man ju en del med pastellkritor, eller som vi kallade dem kladdkritor och jag minns det som roligt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa