fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 10: Ensam

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något du inte kan göra ensam?
 2. Vad kan du inte göra om det är stimmigt runt omkring?
 3. Vad kan du inte göra om det är knäpptyst?
 4. Vad kan du bara göra hemma?
 5. Vad är något du vill klara av själv men inte kan?

Vad är något du inte kan göra ensam?
Gå på bio säger jag direkt, lika så skulle jag aldrig gå på krogen ensam. Går visserligen aldrig på krogen annars heller, men defintivt inte på krogen ensam.

Vad kan du inte göra om det är stimmigt runt omkring?
Prata, jag blir distraheterad om det är många ljud och dessutom otroligt uppstressad.

Vad kan du inte göra om det är knäpptyst?
Kan nog göra allt faktiskt, får erkänna att just det där med knäpptyst inte besvärar mig.

Vad kan du bara göra hemma?
Slappna av skulle jag säga, göra allt sånt där man bara kan göra när man är själv. Gå i fula urbleka myskläder och bara känna att nu är livet härligt.

Vad är något du vill klara av själv men inte kan?
Fixa med bilen kanske, fast egentligen vill jag nog inte det. Alltid skönt när någon annan (läs Björn) gör sådant i längden.

21 Comments

 1. Känner igen mig själv mycket i den listan. Slappna av kan jag bara göra när jag är hemma. Tycker också om att gå i myskläder då.

 2. håller med bio och krogen är ju något man vill gå med någon i så fall. Fast är heller ingen krogen människa dom flesta gånger jag varit på krogställen där jag bor, är det folk som tjatat ditt mig 😂❤ riktigt tråkiga krogställen här också för den delen, så hög volym jämt att man inte hör vad den andra säger 😅😅

 3. Håller med dig, tystnaden stör inte mig snarare tvärtom. Kan inte heller varken tänka eller tala om det är stimmigt omkring mig 🙂 ha en fin fredag kram <3

 4. jag var på bio ensam förra veckan och det var jättetrevligt. jag såg nya inspelningen av Emma. om du verkligen velat hade du säkert klarat bilen också. men det är ju alltid bättre om någon annan gör det.

 5. Bio kan jag lätt gå på ensam, fika ute med men inte gå på krogen.
  Går förvisso inte på krogen ändå .😄

 6. Sjkönt att ha en egen bilmekaniker, som singel skulle jag ha väldiga problem med den biten, därför har jag ingen bil…
  Visst kan tystnad vara skönt, jag tycker nästan det är skrämmande att så många är rädda för den!
  Trevlig helg till dig däruppe!

 7. Gå på bio ensam skulle jag nog kunna göra, men inte på krogen, åtminstone inte kvälls-/nattetid. En sak som jag borde bli bättre på – eller kanske inte – är att gå i myskläder hemma. Vet inte varför jag har så svårt för det.
  Nej, varför bli skitig om fingrarna när man har någon som kanske till och med gillar att meka med bilen;-)

  1. Klart du ska börja gå i mysplagg, fast risken är ju att man blir fast i dem 😉 😀 . Ja eller hur? Bättre överlåta till någon som tycker det är kul dessutom haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: