Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Lördag idag, hur spenderar du denna dag?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bilderna är visserligen från igår, men vad gör det egentligen? Idag är det alltså lördag och den har spenderats genom en mysig frukost tillsammans med William. Vi drack varsin kopp kaffe, åt grekiskt lantbröd med bland annat ost, snackade och hade det trevligt. Sedan åkte han med sin pappa till Stora Skedvi för att hälsa på sin gammelfarmor.

Jag har varit ute i det strålande vårvädret, solen värmde och snön vi fått droppade och töade. Jag hoppas den försvinner relativt snart i alla fall, nu har det inte varit någon vinter så den var väntad men som ni vet föredrar jag att det är vår och sommar, sedan så klart finhöst med.

Nu väntar jag på att William ska komma hem, han ska laga middag och sedan ser vi säkert på någon serie tillsammans. Så var denna lördag snart slut. Alltså hur galet fort går ändå inte helgerna?

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

28 Comments

 1. Idag sov jag lite väl länge kanske för jag varit så pigg glad och uppspelt pga nya jobbet 🙂 att man sovit dåligt i veckan då man jobbat ? Men tog igen de idag jag sov till 17 hahah skratta inte åt mig men nästa vecka känns de nog bättre för då är jag nog lite mer inne i jobbet 🙂 Ikväll annars ska ja mysa med sambon, de vankas korvstroganoff å ris till sena middagen och så har jag tvättat lite 🙂

 2. Vilka läckra bilder på dig!!! Är det William som tar fotona eller kör du med självutlösare? Oavsett skulle du kunna vara ett väldigt proffsigt fotomodell:-)
  Vi har också haft fint väder andra dagen i rad, bara en sån sak. Jo, veckorna går fort, helgerna ännu fortare.

  PS. Du verkar inte titta på Mellofinalen heller;-) DS.

  1. Tack :D. Det är faktiskt jag som tagit dem helt själv, höll bara i telefonen denna gång haha :D. Men tack det där lät jättefint :). Hehe nej precis, där är vi lika igen 😀

 3. Du tar det lite lugnt, ser jag. Det gör jag också. Men visst har jag gjort några saker. Först och främst bekantar jag mig med den nya laptopen.
  Ha en toppenkväll!

 4. Jag håller verkligen med – helgerna går i rasande fart. Alldeles för snabbt enligt min mening! Det känns så svårt att sätta sig in i att ni andra har snö. Vi har inte haft någon som helst snö denna vinter i Göteborg. Snöade en hel dag en gång men ingenting la sig ändå. Lite trist, men nu när vi kommit enda till mars känns det skönt att vara snöfri 🙂

  1. Ja verkligen känns inte som man hinner få någon riktig helg :-p. Förstår det, var svårt för mig att tänka mig en snövecka förra helgen med. Det har liksom varit vår här sedan hösten tog slut. Men denna lär försvinna fort, ska vara plusgrader dygnet runt nu i några dagar :).

 5. Helgerna bara springer förbi! Låter som att ni fick en mysigt start på lördagsmorgonen 🙂 Hos oss blev det en lugn lördag, vi blev bjudna på en sen födelsedagsmiddag av min svåger (jag som fyllt 27) och mös framför Big Brother samt Mello 😀

 6. Låter verkligen som en perfekt lördag tycker jag. Håller med om att helgerna går fort men å andra sidan så upplever jag att helgerna går minst lika fort. Så härligt med sol, vi hade också soligt igår. Här har det inte varit någon vinter att tala om. Det har varit snö ett par dagar och så har den töat bort. Hur tråkigt som helst Nu börjar till och med jag tycka att det är lite för sent om snön skulle komma nu.

 7. Sådan trevlig frukost det låter som härligt att ni kan mysa med serier till samman ? vad härligt med vår väder att man kan vara ute lite mera hoppas du får en fin söndag

 8. Min Lördag var lugn med soliga glimtar och Mexikansk utekväll=) Ingen mello eller disconatt=0 Jag lyssnade på mellobidragen på Youtube och min värdiga bedömning är att Anna eller Victor skulle vinna. The Mamas var käck men inte min stil av musik. Ha en bra Söndag vännen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.