Bloggutmaning

Ett vårtecken jag upptäckt är…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har sett snödroppar, det kändes fint. Nog är det något speciellt när dessa små vårtecken dyker upp. Sedan så klart alla vårfåglar som kvittrar så glatt i solen. Kan man annat än att bli glad över det? Jag vill heller inte förglömma att vi nu har det ljust på morgonen, hur underbart är inte det?

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

28 Comments

  1. Visst är snödroppar och krokusar riktiga vårtecken:-) Då vi haft en grön och varm vinter har fåglarna faktiskt kvittrat under hela vintern. Kändes en aning konstigt måste jag säga. Å visst är det ljust på morgonen, dessutom blir det ju ännu bättre med sommartid om några veckor.

  2. Ett vårtecken som jag sett är att Kiosko El Tintero (en restaurang nere vid havet) har börjat göra sig i ordning för årets säsong som brukar inledas med påskfirandet.
    Fast nu tror jag att säsongsstarten har kommit av sig…

  3. Blommor är nog de första tecknen på vårens ankomst som jag också brukar upptäcka. Har sett både krokusar och snödroppar.

  4. Snödroppar är fint, här är dom dock mestadels förbi för denna säsong. Jag ska ge mig ut på jakt efter blåsippa snart tänkte jag, det finns en del som redan sett dom.
    Morgan recently posted..Att ta sig ut hel.

  5. Ljuset är verkligen underbart må jag säga. Här har jag också sett ett gäng snödroppar.

  6. Jag har hört svanar, fast jag är inte så säker på att de någonsin lämnat, det känns som att de funnits här typ hela vintern i år..! I övrigt var det soligt och hela +7 grader idag, det kändes ganska vårigt att kunna ta på sig en tunnare jacka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: