Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

En gammal sak jag har i hemmet är…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag funderade på detta ett tag och inser att det nog är tavlorna min mormors pappa Anders Loman målat, den precis ovan är på min mormor. Den var alltid med genom alla år, att jag fick köpa den av min moster efter min mormors död betyder så mycket. Jag brukar prata med tavlan och säga ”hej mormor”. Älskade mormor, du är så saknad. Jag kan fortfarande inte förstå att cancern tog ditt liv på FN dagen 2018.

Samtidigt är jag glad över att hon slipper uppleva det världen nu går igenom med corona. Hon hade varit så rädd och orolig.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

2 Comments

  1. Vilken vacker tavla! Din mormor måste ha varit något alldeles extra. Jag menar det var ju inte direkt vanligt att kvinnor spelade gitarr på den tiden.
    Konstigt dock att du fick köpa tavlan av din moster. Hade jag varit din moster hade du fått den av mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: