Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ser du på diskussioner kring offentlig amning och flaskmatning?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

För mig som Hjälpmamma i Amningshjälpen är det otroligt viktigt att alla har rätten att amma eller flaska sitt barn precis där denne vill. Jag förstår inte hur människor kan komma fram till andra och säga saker som ”varför ammar/flaskar du din bebis”? Ett barn behöver närhet och kärlek, och man ska ha rätten att fritt mata sin bebis. Sedan helt ärligt, jag sitter hellre och fikar där en förälder håller sin lilla bebis och ger din trygghet, mat och kärlek mot en bebis som skriker och gråter.

Nej lite mer ödmjukhet har ingen dött av.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

12 Comments

  1. Håller hundra procent med dig! Är faktiskt mycket glad att det har blivit mer och mer ”accepterat” att amma sitt barn i offentlig miljö.

  2. Jo, jag tycker att det är moderns val om man vill amma eller ge flaska. Det beror även på hur situationen ser ut. Det är så individuellt. Jag stör mig inte av att mödrar ammar öppet men på vissa ställen är det inte tillåtet och det får man respektera <3
    Kram

  3. Jag har inte heller något emot att mammor ammar sina bebisar. Jag själv, personligen, skulle dock se till att skyla mig eller gå undan, men jag har inga problem med att andra inte vill göra det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d