Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag tycker att det är roligt att sporta, sant eller falskt?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om att promenera, att ta långa härliga promenader och känna vinden i mitt hår. Kanske lyssna på en Podcast eller musik och bara tappa bort mig i naturen en stund. Att cykla, springa eller lyfta skor eller gruppaktiviteter är inte min grej. Men promenader det är något helt annat.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

14 Comments

  1. Jag älskar att sporta! 😀
    Ja jag har sett att skolorna börjar stänga nu i Sverige med. Jodå vi får gå ut på balkongen, men inte utanför på gatorna. Och vi får bara gå och handla en och en.

  2. Jag håller med dig där, jag är inte heller mycket för att träna genom att gå på gym. Däremot älskar jag att ta promenader, gärna i terräng 🙂 Det känns skönt för både kropp och själ 🙂

  3. Promenera är min grej med nu för tiden. Spelade handboll i många år som yngre och vann bland annat SM-silver så det var väl min grej förr iallafall.

  4. När jag var ung var jag en riktigt sportig person och höll på med allt från gymnastik, friidrott, basketboll och så fotboll förstås.
    Men nu gillar jag också promenader bäst, annars är det faktiskt en sport att vara soffpotatis också;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa