Inlägget är i reklam för Högskoleprovguiden.

Som ni vet är jag student. Det här min andra utbildning på högskolenivå eftersom jag numera läser på avancerad nivå, så jag känner mig som en relativt rätt person att skriva om just högskoleprov och studier på högskolenivå.

Innan jag började på högskolan gjorde jag högskoleprovet, idag önskar jag att det varit mer information kring hur man skulle tänka vid provet. När jag skrev mitt hade jag helt missat att det var bra att ta med sig extra tilltugg samt att det krävs att man tagit och läst på en hel del för att lyckas.

Det är här jag sett att det finns olika sätt att besegra högskoleprovet bland annat så kan du genom Högskoleprovguiden få hjälp både på en gratis nivå men även VIP-nivå. Det betyder att du får smarta redskap för att lyckas nå höga resultat på ditt prov, samt att du i det ledet också har möjlighet att komma in på din drömutbildning trots att dina betyg kanske inte räcker till. Du förstår säkert att det här har väldigt stora fördelar och jag tänker att det är hur bra som helst.

Skulle jag göra högskoleprovet idag skulle jag inte tveka att använda mig av denna tjänst. Jag vet hur det är att vara oförberedd inför den utmaning som högskoleprovet är, och den saken vill jag inte göra om. Jag tänker i skrivande stund på mina syskon som skrivit högskoleprovet, min syster har skrivit det flera gånger medan min bror gjort det en gång. Båda var likt mig förvånad första gången över hur svårt det faktiskt var. Det är här som jag kan se en fördel med den här tjänsten, för tänk ändå att slippa känna sig oförberedd och faktiskt lyckas? Hur bra är inte det? Rent spontant tänker jag att det är precis vad man måste vara, beredd till hundra procent så man kommer in på sin drömutbildning.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: