Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Hårdrock är något som jag…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag gillar och lyssnar på, varje år i augusti så har den här staden Sabaton open air eller Rockstad Falun som det hette från början. Det är jättekul och väldigt trevligt. Det är något jag verkligen gillar att gå på.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

20 Comments

  1. Åh jag tycker också om det. Hårdrock/metall. Brukar gå på house of metall. Riktigt trevligt ställe. 😀 Trevligt med utmaning, den följer man gärna o läser om! 🙂

  2. Nja… Hårdrock är inte min grej men smaken är som baken. Ganska så befriande att alla inte tycker om samma musik.

  3. Oooops! Här är vi helt olika, vilket kan bero på åldersskillnaden;-) Hårdrock, opera och operetter är det värsta musikstilar jag vet;-)

    PS. Det tog mig ett tag att fatta att du var med i Dalarnas lokalnyheter i tv. Men jag hittade intervjun till slut. Så tuff du ser ut med dina coola pilotglasögon, skitsnyggt! Hade nog inte känt igen dig om du inte hade skrivit om intervjun. Ditt fina hår hade jag möjligen känt igen. Sedan är du längre än vad jag trodde. Är så avis på långa tjejer, har alltid velat vara minst 1,72m, men nådde liksom aldrig dit;-) DS.

  4. Hårdrock lyssnar jag också mycket på fast jag är ganska mycket ”allätare” vad det gäller musik. Just vad det gäller hårdrock så är det dom gamla banden jag tycker om mest typ Scorpions, Iron Maiden, Accept osv. Men jag spelar såklart en del av dom nyare också. Sabaton spelar jag ibland.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: