Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Instagram, Snapchat och Facebook är sidor som…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Använder en del av, snapchat är dock något jag inte direkt skulle påstå mig använda. Jag har ett konto men använder det inte. Däremot finns jag under saramadeleine på Instagram och Facebook finns jag på med mitt namn Madeleine Stenberg, samt även att jag har en sida knuten till bloggen.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

30 Comments

  1. Jag använder Instagram och Facebook men sedan får det räcka för min del. TikTok börjar bli populärt bland våra elever.

  2. Nu är det väl ändå dags att vi snart har nåt gemensamt igen;-) Även idag ligger jag efter. Använder bara bloggen och vågar vägra FB;-)

  3. Snapchat använder jag inte alls särskilt mycket, bara ibland när jag får snappar skickade till mig. Däremot instagram och Facebook. Funderar dock på att radera min facebookapp på mobilen då jag inte orkar med allt tjat om corona.. Tycker det är bra att man kan ha en sida för bloggen på FB.

  4. Jag använder heller inte snapchat så ofta. Jag har dock ett konto och går in och ser vad folk skriver till mig, men jag svarar sällan och är en person som inte självmant går in och skriver något till någon 🙂

  5. Jag började på FB och gick sen över till blogga när jag tyckte att jag tog för stort utrymme på Fejjan 🙂 Har kvar FB (men är sällan där) dom andra har jag inte alls.

  6. Instagram är nog det forum som jag använder mest men min arbetsgrupp har en snapchatgrupp som används flitigt på dagarna. Mest för att informera varandra om vad som händer på dagarna. 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: