Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag fick faktiskt en blomma som William plockat åt mig som finns här hemma. Jättefin men kanske lite ensam, dock blir man glad av att se den. Det är allt något med dessa vårblommor.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish

11 kommentarer

 1. Hej
  Jag skrev till dig igår och jag vill gärna vara med på april bloggutmaningen, vet fortfarande inte hur jag ska gå till väga. Så Hur går det till och hur gör jag 🤔

  1. Svarade i din blogg alldeles nyss.
   Men du tar en rubrik utifrån varje dag. Klicka längst upp i texten på denna så kommer du direkt till utmaningen alla ämnen. Ta ämnet för dagen som du ser här även och skriv en tolkning utifrån ämnet 🙂

 2. Såååå gulligt av William – tre scillor (tror jag det är). Själv har jag inte plockat några blommor än. Får njuta av din “trio”.

 3. Snällt av honom. Förstår att du blir glad av den <3 Jag har då inte plockat några blommor, hehe.

 4. Åh, jag älskar att det går att plocka blommor just nu! Döttrarna plockar varenda tussilago som finns för tillfället men det är ju så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: