Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Länkregn

Länkregn v15.

Så var det en ny vecka och denna vecka ställer ett härligt gäng med bloggare upp och visar sina inlägg. Nedan kan du läsa deras bloggar, det är fortfarande den fantastiska Facebookgruppen Social media support & share group som håller i Länkregnet, som ett sätt i att visa upp våra fina medlemmar. Gruppen är för personer som är villiga att offra sin tid för andra med kommentarer, samtidigt som man får kommentarer tillbaka.

Hannas pilates skriver om: Ett besök i de småländska skogarna.

Amandizan skriver om: Måndag och en ny vecka.

Madelena skriver om: FFF

Jessicas kaos skriver om: Världen är så vacker på Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa