Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Påskafton idag, äter du eller ger du bort påskägg?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej i år varken åt jag eller gav bort påskägg. Godis har jag ätit men William är så pass stor att jag inte köper påskägg åt honom längre, utan det blir i traditionell godispåse.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

6 Comments

  1. Jag varken fick eller gav bort något påskägg i år jag heller. Om jag ska vara helt ärlig har jag inte ens haft en tanke på det förrän nu. Kanske för att firande och allt det där inte varit på tapeten på samma sätt ☺️

  2. Ägg är gott, så det äter jag varje dag. Påskägg med godis brukar vi faktiskt gömma för ungdomarna, trots att de är vuxna nu, men i år är det ju annorlunda, vi håller oss för oss själva, jag är ju en smitthärd som jobbar på sjukhus. Lite trist,men ett måste.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: