Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Dagen spenderades mestadels inomhus i ett rejält stormväder här i Falun. Jag åkte ut till Kniva på kvällen för att äta tacos tillsammans med Björn och William. Det är absolut ovanligt att vi äter tacos, så när vi äter det tycker jag alltid det är extra gott. Vi har inte tacos som fredagsmat utan det är liksom kanske max 4-5 gånger per år som vi äter det, då blir det väldigt gott.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

4 kommentarer

  1. Mysigt med tacomiddag. 🙂 Men trist med storm!

    Jag brukar inte heller äta tacos särskilt ofta, skulle nog tröttna då. Dessutom brukar jag göra min egen kryddblandning; det blir mycket godare då. 🙂 Jag promenerade rejält mycket i går (som varje dag). God mat blev det också!

    Hoppas du får en fin start på vardagsveckan!

    1. Ja speciellt då vi äter det så sällan, blir liksom extra gott då :D. Det gjorde jag och sonen i somras med var verkligen så mycket godare, samt även eget tortilliabröd :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: