För några veckor sedan vann jag dessa två fina glas på Tradera. Jag fick betala 95 kronor för båda och sedan frakt på det. Vilket blev billigare än att köpa ett glas så det här kändes verkligen som ett fynd. Gott är det ju dessutom med vin, så dessa blir perfekta i sommar eller när mamma kommer hit på besök igen.

20 kommentarer

  1. Ja det var verkligen billigt! Jag samlar ju också på de. Det längst fram var mitt första och en stor favorit!

  2. Men oj, det var ju ett riktigt fynd. Känner inte till så mycket av Gynnings produkter men det känns som du fick de mycket billigt. Tradera kan vara riktigt bra 😊

  3. Superfina! Jag har försökt traderafynda vissa saker som jag vill ha, men det är svårt att hitta något som ingen annan vill ha, haha. Svårt också när man inte riktigt vet vad som är ett rimligt värde. Jag är kanske för snål, helt enkelt 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: