I lördags åkte jag och köpte fem ölglas designade av Lasse Åberg, jag hade inte dessa sedan tidigare och då jag börjar samla på dessa då de mer eller mindre ges bort numera kändes det extra roligt. De är diskade sedan i söndags och står i mitt vitrinskåp och väntar på att användas för öldrickande i sommar. För trots Corona hoppas jag ändå på att någon kommer och hälsar på för en kall öl under sommaren 2020.

18 kommentarer

  1. Åhh jag har också de glasen, började samla då jag lämnade plasma för många år sedan, då kunde man välja dessa som ersättning, sen fick jag flera av en som inte ville ah sina så jag har nog någon dubblett också.
    Sv; Det kommer nog att ordna sej med jobb, så måste jag tänka, men kan ju tyvärr inte söka heltid då jag har 25 sjukbidrag sen ca 20 år tillbaka, jag skulle vilja mörka mina sjukdomar, men det går ju inte.

    Du, är jag efter i utmaningen? Eller är du en dag före?

  2. Såna ölglas hade jag också, men gav bort dom till en annan “samlare” när vi flyttade till Spanien. Gillar dom skarpt, men det fanns liksom ingen plats för dom. Det gällde att välja vad som fick följa med och inte…

  3. Min sambo fick sådana i present som yngre och började samla. Så vi har mattallrikar, assietter, en vinkaraff/kanna, ölglas, vanliga glas samt snappsglas i serien. Roligt att duka med tycker jag när allt är samma! Jag har alltid haft olika annars, inte alltid lika roligt. Vart hittar du alla dessa braiga fynd?

  4. Riktigt riktigt fina glas. Har nog aldrig sett sådana förut. Ja men du Ja kan komma o ta en cider i sommar för jag dricker inte öl😅

  5. Jättefina glas och hoppas du får användning av dem. Tycker det är så kul med second hand hittar mycket fint där. Jag hade gärna tagit en kall öl med dig. Det är ju gott på sommaren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: