Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand Porslin

Dagens loppis & secondhandfynd. Ett skåp och en tallrik.

Ni vet Marketplace på Facebook hur galet bra är det inte?! Igår såg jag detta fina hörnskåp där för 100 kronor. Jag slog till, länge har jag velat ha ett hörnskåp i mitt sovrum och nu är det alltså där. Jag flyttade lite på fotot på mig som bebis efteråt som ni ser på bild två, bild ett var när jag precis placerat det där.

Jag började dagen med en härlig promenad till PMU och Ta till vara, där fyndade jag det fina fatet ovan för 75:-, tanken är att jag ska ha det till kakor när jag har gäster. Tyckte det blev lite sött där på mitt nya skåp jag hämtade idag också. Björn skulle slänga saker på tippen så då hjälpte jag honom med det, och sedan fick han hjälpa mig med skåpet! Jag är så nöjd!

48 Comments

 1. Men va?! Det här är ju galet, 100 kr?! Så himla bra! Jag älskar hörnskåp, dom är ju så fantastiska 😍 Min farmor och farfar hade ett i sitt kök när jag var liten som jag älskade 🙂

 2. Du gör ju så himla bra fynd. Skåpet passade så bra in där. Både färg och stilmässigt. Fatet blir väl kanon till kakor, lagom stort och jättefint

 3. Alltså tallriken wooow va fin den är 😍 alltså hörnskåp är så jäkla snyggt ja skulle lätt vilja ha ett också men vet inte vars i hemmet de skulle passa

 4. Vilket fint skåp i perfekt skick ju! Å bara 100 kronor, det är ju ingenting. Bra fyndat där igen. Även den lilla skålen är söt. Roligt egentligen att den kostar 75 kronor och det stora skåpet 100 kronor:-)

 5. åhh asså jag älskar både hyllan och fatet, och kan verkligen se detta fat som ett super fint fat att servera kakor på till fika så himla fint 😍😍

 6. Ja Marketplace på FB är kanon. Finns hur mycket som helst där. Hörnskåp ja, de hade man en gång i tiden faktiskt ett precis lika dant. En av mina söner (i din ålder) har snöat in på 50-tal kombinerat med 2000 tal och jagar faktiskt ett hörnskåp men lite äldre än ditt då. Lite småkul att allt kommer åter och att ungdomar gillar det.
  Jag gjorde som du, ja alltså fick barn tidigt och pluggade vidare när han var 8 månader.
  Kramiz

  1. Visst är det så :D. Åh så roligt, det är så kul liksom att få till saker man gillar så där och skapa sitt hem :). Ja visst är det roligt hur det gamla kommer tillbaka. Åh så roligt, ska gå in och besöka din blogg nu :).

 7. Vad kul att fynda lite det älskar jag med att göra och när man man hittar sådana fina saker så kan man ju inte säga nej till dej 🙂 Skåpet var super fint och tallriken<3 mysigt du har det 🙂

 8. Marketplace är inget jag använder mej av, jag försökte köpa en pall förra sommaren men fick inte ens svar från säljaren. Jag tror jag är för ostrukturerad och har svårt att bestämma tid med säljare och så.
  Det är fina saker du hittat. Känner igen både skåpet och fatet, skåpet har funnits i ett av mina hem för inte så länge sedan och fatet, ja… tror mor hade en frukostkopp och assiett med dessa rosor när jag var barn.

  1. Åh så tråkigt att du har så dålig erfarenhet, jag har väldigt bra erfarenhet av Marketplace men förstår att om man får den upplevelsen är man inte nöjd :/. Åh så fint att du haft det hemma :).

 9. Riktigt bra fynd! Hörnskåpet gör sig bra där och det blev faktiskt fint med kakfatet på skåpet 😊 Hoppas du får en riktigt fin söndag! Kram 💖

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: