Idag har jag varit ut till Björn i Kniva vid två tillfällen. Först för att få däcken bytta, nu har jag alltså sommardäcken på bilen. Så himla skönt då kan man liksom lägga bort en sak som annars funnits i huvudet på mig.

Vi åkte ut till Kniva igen sen, William grillade hemmagjorda hamburgare och fixade med allt gott till. Nog är det godast med egna hamburgare ändå? Efter maten tog vi en promenad ner mot sjön, och tittade på de nya tomterna där hus ska byggas. Vi gick tillbaka via Staberg och sen hem till Björn igen. Klappade på Williams katt Harry och nu är vi hemma igen.

Imorgon börjar jag jobba igen efter en veckas påsklov, tycker alltid loven går för fort. Det är i alla fall nio veckor kvar tills semester, det går fort. Nio veckor är bara en vecka mer än det var mellan jullovet och sportlovet, samt en vecka mer än mellan sportlovet och påsklovet. När man sätter tid i det perspektivet inser man att det kommer gå jättefort! Tills dess skall dessutom examensarbete vara klart, livet alltså!

42 kommentarer

 1. Vi har också ätit grillat idag. Håller med om att det är godare med hemmagjorda hamburgare. Så kul att William är så duktig på att laga mat. Vad härligt med en promenad ner till sjön , det låter ju underbart faktiskt. Tiden till din semester kommer gå så fort! Nio veckor är liksom ingenting.

 2. Tiden går alldeles för fort tycker jag! Nu önska jag bara att Yngsta ska klara några veckor till med bebis i magen. Vecka 28 är lite tidigt…

 3. Vad skönt att kunna räkna ned till semestern redan nu. Något man värdesätter lite extra kan jag tänka mig när man arbetar 😀 spännande att lämna in ditt examensarbete 😀

 4. Kul att fara o jobba igen? Har Sj jobbat färdig denna helg o ja jag är helt slut mest psykiskt för är så trött i huvudet just nu 🙁 hemmagjorda hamburgare är så mycket godare än frysta köpta mums!! Längtar tills vi också kan grilla – ja sambon har väl redan grillat för första gången i år men jag har då tyckt de varit för kallt ♥️
  Tess recently posted..SÖNDAGSSNACKET – EN PLATS JAG GILLAR EXTRA MYCKET

 5. Där fick du en toppen avslutning av påsklovet och har förhoppningsvis laddat batterierna för skolstarten imorgon. Nio veckor är ju bara drygt två månader, så den tiden lär gå fort. Och du lär inte ligga på latsidan heller med tanke på ditt examensarbete. Snart är du specialpedagog, nåt du kan se framemot med stolthet tycker jag.

 6. Vad gott det låt med hamburgare och mysigt att han har en katt som heter harry:) Skönt att komma komma tillbaka till jobbet nu efter påsk 🙂

 7. Så skönt att ha fått på sommardäcken! Hoppas du får en fin start på veckan! Vi har strålande solsken här i Norrköping. Kram 💖

 8. Så skönt att få det gjort! Mysigt med grillat och ja, hamburgare är så gott. Skönt med en promenad efter maten med. Visst går tiden fort, lite för fort tycker jag ibland.

 9. Åh jag håller helt med dig angående hemgjorda hamburgare.

  Jag har alltid köpt allt klart (bröd och kött) men så fick jag för mig att baka eget bröd för ett tag sen för bröden här smakar konsververingsmedel och smular sönder.
  Och jag kommer nog ALDRIG mer köpa hamburgerbröd igen.
  Samma sak med köttet, så lätt och så gott att göra själv ju!

  krma kram
  Jenny recently posted..En käftsmäll pepprad av verklighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: