Inlägget är i reklam för Köpa Matta.

https://kopa.imgix.net/Matta/Misc/Custom-made/Imagination_39_0005.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=0000&fit=fill&h=900&q=80&w=1000

Jag vet inte om det är på grund av Corona samtidigt som det nog är ganska stor anledning ändå, men just nu är jag verkligen i inredningstänk. Jag kollar möbler och saker på loppisar och butiker på nätet för att förnya här hemma. Precis som andra planerar att köpa hund, skaffa en bebis eller katt så förändrar jag genom hemmet. Alla gör vi nog på olika sätt för att någonstans ge oss själva lite glädje i en annars ganska tuff kris.

Därför har jag börjat kolla efter att eventuellt köpa matta till mitt hem. Det är nämligen så att jag är galet trött på framförallt mitt vardagsrumsgolv som är ganska slitet vid det här laget. Det ligger parkett där och eftersom min hyresvärd tycker att det ännu är för tidigt att både slipa och byta ut stör jag mig dagligen på golvet.

Det var då jag såg att man kan få en måttbeställd matta till hemmet, och fördelen är att om man beställer via företaget Köpa Matta så får man hem hur många provbitar man vill så man verkligen kan välja rätt. Det tycker jag är jättebra! Tänk dig att man köper hem en heltäckningsmatta och inser att den är helt fel för sitt rum?! Nyansen passar inte alls med väggarna eller möblerna, det skulle vara rena mardrömmen. Därför är det verkligen hur bra som helst att kunna få provbitar innan så att man verkligen kan tänka till innan köpet. Det är också en fördel att man själv får välja färg, form och mått och utöver det är det ett stort plus med svensk tillverkning något jag tycker är oerhört viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv.

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

 1. Måste vara jättetufft att vara så trött. Tänker lite att hela världen är upp och ner och visst påverkar varenda liten del ens liv. Hoppas du snart piggnar till så du iaf orkar med vardagen,

 2. Ja du kan ha järn brist kolla upp det
  Magnesium och zink är oxå sånt de inte kollar riktigt på utan man får be om en “rundkontroll”🤣 nej skämt o sidor men ja bra att kolla då du inte känner ork

  Krya på o grattis till nya jobbet oxå
  Kramar & kärlek

 3. Jag är också väldigt trött just nu. Jag tycker alla man talar med säger att dom är trötta. Dels tror jag oron för corona gör att man blir trött och dels är man ju extra trött på våren.
  Jag försöker också hålla på med inredning så jag slipper tänka på eländet i världen just nu. Jag sliter nästan ut mig själv med att måla och fixa för att hela tiden ha tankarna på annat .
  Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: