Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja visst har vi grillat, nu under påsken så invigde Björn sin nya grill och det har därmed blivit en del gott. Jag har riktigt njutit, är det något jag gillar i massor är det grillat. Sedan är lukten av grillad mat så himla speciell, man liksom njuter av det riktigt mycket.

Har du grillat något i år?

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

24 kommentarer

  1. Ååååhhhhhh så gott det ser ut – mums! Gillar också grillad mat, men gör det inte själv. Vi får ju inte grilla på balkongen och bostadsföreningens grillar på grillplatserna har vi faktiskt aldrig utnyttjat.

  2. I år har vi inte grillat utomhus, däremot har vi en grillpanna som vi grillat i redan.. 🙂 Tyvärr inte alls samma smak eller känsla över det hela. 🙂 Men oj så jag saknar en redig flintastek över en riktig eld..

  3. Grillat och grillat… Vi har använt grillpannan på gasolspisen ute på terrassen. Gills det? 😉 Vi “grillar” i såna fall året om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: