Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mitt kylskåp vill jag inte visa, inte för att det är kaos eller så utan mest för att jag inte riktigt gillar att visa upp det. Men det var inte frågan, utan vad finns alltid i mitt kylskåp? Jag skulle nog säga senap och ketchup. Inte för att vi äter det ofta utan för att det bara finns där.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

32 kommentarer

 1. Det har vi också alltid i kylskåpet och det är inget jag äter. Men Joline äter ketchup och sambon både också 😉😍

 2. I vårt kylskåp – som jag inte vill visa på bild – finns det alltid Norrgott och mjölk från Norrmejerier 🙂 samt ost.

 3. Jag visar inte heller upp mitt kylskåp – men det är mer för att det är skrämmande tomt…
  Hur är det med dig? Jag jobbar lite för mycket nu o jag tar mig inte direkt tid att skriva eller kommentera inlägg hos bloggvänner – man jag brukar läsa när jag sitter o väntar. Men jag tänker desto mer på alla här på nätet – du är en av dom – hur har du det, hur mår du. Jag hoppas att du inte mår allt för dåligt.
  Kram
  it_is/Anette recently posted..Vad finns alltid i ditt kylskåp? – Bloggutmaning 23/4-2020

  1. Hehe låter faktiskt lite lika mitt just nu, ska dock handla på måndag vid lönen :). Det är ganska bra med mig förutom att jag är väldigt trött, känner också rädsla för detta med corona som självklart drar ner en hel del av mitt mående. Förstår att det är mycket jobb <3, tror att det inte är lätt för personer likt dig nu som får jobba ofta i det yrket ni har :(. Jag har tänkt på dig med, har inte heller haft så mycket tid som jag önskat. <3 Stor kram!

 4. Senap finns hos mej med, men är inte å viktigt,
  Ketchup äter jag inte alls, så det har inte funnits i mitt kylskåp sen barnen bodde hemma.

 5. Härligt! Försökt klura ut vad jag brukar ha i mitt kylskåp och det är väl typ chokladsås som typ aldrig tar slut och alltid finns kvar. Men övrigt är det väl typ ägg och basvaror jag ser till att alltid ha i kylskåpet innan de tar slut så finns då alltid i mitt kylskåp 😀

 6. Ja, just nu har jag ingen ordning på matvarorna. Jag har nästan alltid senap, kaviar, smör, ost och grädde i kylen.
  Trevlig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: