Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vet jag ens några konstiga matkombinationer? Jag har ju ätstörningar vilket bidragit till att just mat aldrig varit roligt för mig. Jag sitter och funderar, fick tipset om att prova Pringels och sambal för ett tag sedan. Kanske är det konstig? Oavsett var det jättegott så det är väl det enda jag vet.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

16 kommentarer

  1. Jag tyckte att kombinationen stekt halloumi, persiljestuvad potatis och lingonsylt var en konstig variant som jag hittade på en restaurang. Men OJ vad gott det var! 🙂

    Tyvärr lade den restaurangen ned för drygt ett år sen… Kanske borde jag testa att göra rätten själv? Det låter ju inte alltför avancerat 😀

  2. På något konstig vis är kombinationen av banan, nötter, chili, bacon, grädde och kyckling supergott =)
    Ananas i rätter piffar upp maten. Trevlig lördag =)
    Kram

  3. Har ju tyvärr haft samma problem i alla år men en sak som jag alltid kunnat trycka är mjukglass och pommes!! De med pringles låter ändå gott hehe. Min lillasyster idsar på att fiskpinnar och vaniljsås är gott, det måste vara konstigt om något,

  4. Har bara ätit Pringles en enda gång, och de smakade precis ingenting. Så din idé med sambal är utmärkt. Då fick du lite “sting” i alla fall;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: