Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att bära klänning i sommaren.

Inlägget är i reklam för Fanny Michel.

Nu är vi äntligen inne i sköna, gröna maj! Jag älskar verkligen denna ljuvliga vårmånad. Det är den månaden när värmen kommer och man riktigt kan njuta av solen och oftast också så här i tiden som klänningarna plockas fram eller köps nya. Själv älskar jag vita klänningar sommartid och att gå runt med klänningen och bära några fina sommarskor under.

Så här sitter jag nu och spanar in fina sommarklänningar, jag hittade på sidan Fanny Michel som har ett stort utbud med jättefina klänningar. Själv är jag sådan som gärna bär långa känningar och det fanns det verkligen en hel del av. Fördelen med Fanny Michel är att deras kläder alltid kommer först ut på webben för att sedan komma ut i deras fysiska butiker i Göteborg och Stockholm. Deras kläder har bra priser och det är ständigt nya kläder som visas. Fördelen är också att vårplaggen verkligen är helt underbara och är det något vi behöver i denna stund är det väl ändå fina sommarkläder?

Nog för att corona härjar men desto mer tror jag att vi behöver pigga upp livet med kläder som ger oss lite extra glädje. Det är lite spännande det där med kläder för mig, på hösten och vintern går jag gärna i samma plagg, klär mig rätt varmt eftersom jag är en riktig fryslort. Men så kommer sommaren och då slänger jag på mig fina kläder, går i klänningar och känner mig kvinnligt vacker. Precis så där som man ska göra? Ja jag menar så klart inte att man måste bära klänning och känna sig kvinnlig, men att känna sig fin är jättebra, man mår bra av att få känna sig fin. Det är så lätt annars att man är så elak mot sig själv och både sin insida och utsida. Så när man ger sig själv lite extra kläder med kläder eller vad det nu är för att känna sig vacker höjs självförtroendet i massor och det mina vänner, det kan en vacker klänning verkligen hjälpa till med.

2 Comments

  1. Tyvärr har jag ingen pool men önskar mig en hett. Vi har sannerligen plats för en men inte ekonomi om man säger så….Men som du säger, drömma får man ju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.