Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Tror du sista snöfallet varit ännu för denna vinter?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det hoppas jag innerligt att vi slipper, nu vill jag bara att värmen ska öka och sommarkläderna snart ska kunna bäras. Jag längtar ihjäl mig efter att få gå med sandaler och klänning just nu. Nej fy någon snö vill jag inte ha!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

24 Comments

 1. Det utgår jag ifrån. Vi har inte haft snö under vintern och nu har vi vår så här är det slutsnöat.

  Ha en bra lördag!

 2. Vi har i princip inte haft snö på hela vintern här nere så hade det kommit nu hade vi nog blivit rejält förvånade…klänning och utan strumpor började jag med i veckan…men fortfarande lite kyligt så fick köpt en vårkappa.

 3. Hej
  Dags för mig att vara med i din bloggutmaning 🙂
  Jag tror inte det blir någon mer snö innan hösten. Kanske långt upp i norr i så fall 🙂

  Ha en fin lördag kram <3

 4. Då är det bäst att du inte tittar på väderprognosen från SMHI nu. Precis som du vill jag ha sommar nu. Det är visst soligt här ibland, men termometern har otroligt svår att stiga över 13 grader…

 5. Jag mådde så gott 2018 i den värmen som då var. Många klagade, men jag var så nöjd. Jag kunde gå i sandaler och luftig klänning, allt kändes så lätt.
  Nej, snö, häck väck, kom inte hit!
  Godnattkram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: