Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg – Lilla My.

Jag fick ett presentkort och gick därmed ner på Åhléns och köpte en söt liten kopp med Lilla My på. Hon har alltid varit en av mina favoriter, jag har även en tidigare mugg i gult. Den köpte jag på en kryssning till Åland för några år sedan. Min första och enda kryssning kanske skall tilläggas.

Men hur som haver, här är alltid min nya mugg med Lilla My på.

12 Comments

  1. Älskar Lilla My! Kopparna är såååå fina! Det är så kul att se dig samla på allt porslin. Det är verkligen din hobby och du går all in. Har du in favoritmugg, eller använder du alla muggar?

  2. Åh jag är verkligen svag för rött, tycker det är så snyggt! Har ett barn på jobbet som vi alla i positiv bemärkning brukar säga blev något fel när hon döptes – hon är verkligen en lilla My ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa