Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam Skelettinfektion

En hjälp i försäkringsdjungeln.

Inlägget är i reklam för Försäkrio.

Alla kommer vi en dag behöva välja försäkring. Jag sitter inte här och hittar på den saken, utan jag är ganska säker på att du direkt när jag skrev detta gav en viss form av pust och genast poppade det upp en i ditt huvud. Kanske var det villaförsäkringen du skulle behöva gå igenom, eller vad det inte så att ni funderade på om ni skulle byta hemförsäkring? Hur ser det egentligen ut med person och olycksfallsförsäkringen?

Vi kan nog alla skriva under att listan för försäkringar får många av oss att klia sig i håret eller rent av kanske börja slita av sitt hår. Dessutom finns det få saker som är så jobbiga som påträngande telefonförsäljare som försöker få dig att handla något du egentligen inte alls är sugen på att köpa. Visst är det ändå så att vi någonstans alla varit med om den saken? Man sitter där och hummar, jo då det låter bra men kanske samtidigt känner en känsla av nej det här var inte vad jag tänkt mig. Hur som helst det är då företag som Försäkrio är jättebra, för den sidan jämför olika försäkringar och det är du och endast du som i din takt kan välja vad som passar just dig. Visst låter det riktigt bra? Precis så där som man vill ha det, en försäkring där man lätt kan hitta det man vill.

Jag älskar jämförelsesidor och när det finns för försäkringar kanske allra mest. Enda sedan jag flyttade hemifrån har det varit naturligt att ha försäkring. Det är inte så konstigt egentligen, jag har också lyckats få ut en del pengar genom åren för att jag är försäkrad. Dels för min astma något som var otroligt värdefullt, men även när William blev sjuk i skelettinfektion och låg inlagd. Då fick vi också ut pengar, det är lätt att tänka att hemförsäkring och bilförsäkring är det enda viktiga. Men faktiskt så ska vi även se till att försäkra oss själva, våra älskade barn och våra fina djur. Det är då man kan få det allra bästa skyddet och dessutom välförtjänta slantar om det skulle visa sig att olyckan, en sjukdom eller annat kommer och kastar omkull livet för oss.

Nu tänker du säkert? Men är det verkligen så bra med försäkringar? Om man aldrig blir sjuk, om man aldrig råkat ut för en olycka eller något då har man betalat in pengar i onödan. Det är förvisso sant, men jag brukar personligen försöka att förminska det där ”om:et”. Någonstans är vetskapen om att man förhindrat något viktigt för mig. Att ligga steget före, och att faktiskt slippa stå där med skägget i brevlådan om något skulle hända. Som ni ser ovan har jag ändå fått ut en del pengar från just försäkringar så jag vet någonstans att det är väldigt bra, så för egen de tror jag absolut på att jämföra och försöka hitta en försäkring just för dig. Man ångrar inte den försäkringen man vågade skaffa, utan bara den man aldrig hade.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa