Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När firar ni nästa födelsedag inom er familj/vänskapskrets?

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den nästa som fyller år är Björn. Han fyller den 6e juni och då fyller han jämt. Han vill inte ha något firande eller presenter, fast det där brukar han säga varje gång och det blir lite firande ändå en present kommer jag absolut att köpa åt honom.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Marresmamma
Zinnie
Kraka
Mammarara
Lisa

22 Comments

 1. Jag ska erkänna en sak.. Jag brukar också säga att jag inte vill fira och inte ha någon present. Men innerst inne så vill jag ju såklart det ?

 2. Åh vad kul att fylla år på natjonal dagen ? hoppas du hittar en fin pricent åt honnom? jag brukar bara ha en tårta och kaffebröd att bjuda på när jag fyller år

 3. Ha ha…maj månad…då fyller ju de flesta år tycker jag….först Dottern Marta nu på fredag, sedan min mor den 23, mina tvillingbröder den 27, maken den 31….så normalt sett fullt upp, men inte mycket som händer på födelsedagarna i år…

 4. Jag fyller 50 år 2 augusti, det lär bli ett stilla firande eftersom jag blev tvungen att avboka resan till Österrike. Får köpa mig något gott och göra det lite extra mysigt här hemma med mina katter.

 5. Närmast för oss är karln och han får firas på ngt sätt om det är på baksidan vid oss, men det blir bara vi och nån mer isfl

 6. I år är det ett år med MÅNGA som fyller jämt år! Fr. 30-70… så det blir jäkla massa storfester för mig S vid 22maj går nästa fest ut =D

 7. Trevligt med jämn födelsedag i sikte för er att fira! En liten present tror jag de allra flesta vill ha, oavsett vad, då det ju är omtanken som räknas. 🙂

  I vår familj är det närmast min ena syster och min mamma som fyller år, 21 maj. Ja, båda på samma dag! Min pappa hade födelsedag den 29 maj men honom får jag fira med extra tankar, då han gått ur tiden.

  Önskar dig en fin avslutning på veckan!

  1. Absolut :), jag kommer köpa något litet ändå. Tror också man blir glad trots att man säger att man inget vill ha :). Åh så roligt :D.
   Min lillebror och lillasyster delar också samma födelsedag :D.

 8. Juni är en fin födelsemånad. Jag är född 4 dagar senare än Björn, fast många år tidigare än han;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa