Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

En regnig dag i maj.

En regnig dag idag. Har ändå varit många besök utomhus eftersom jag numera är hundägare. Jag älskar det, tittar på henne och tänker: Du och jag Skilla. Jag älskar dig verkligen” livet känns så komplett nu när hon är här med oss. Min lilla följeslagare, vi passar ihop jag och hon.

Min granne Jennie sa att vi är lika, två lite fina damer liksom. Det stämmer nog, vi trippar ganska lätt framåt och stolta med raka ryggar. Har ni tänkt på att djur ofta blir som sina ägare? Eller är det bara så att ägare väljer sina djur efter personligheten? Spännande är det i alla fall.

Nu ska jag sova, hoppas ni haft en fin lördag?

8 Comments

  1. Skoj att Du känner Dig lika som vovvan 🙂 jag har aldrig tänkt så… jag är nog inte lik varken Frost eller Teddy 😉 eller kanske samma personlighet 😀 men utseendemässigt är vi totalt olika.

  2. Vi hade en bra lördag med lagom väder för ett statsbesök. Det var precis det vi tänkt oss, så du blev perfekt.
    Idag vaknade vi till ösregn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa