Jag började morgonen med att ta en promenad med Skilla. Hon fick därmed gå ut och göra sin morgonpromenad och morgontoalett. Sedan tog jag en dusch, åt frulle och sedan åkte vi till min bror för att det är där hon ska vara medan jag jobbar. Det kändes precis som när jag lämnade William på förskolan som liten, och jag har ringt Mattias vid några tillfällen för att veta hur det gått.

Hon var helt överlycklig när jag hämtade henne efter jobbet, jag tog då med henne och William i bilen för att åka till Björn i Kniva och sedan vidare mot Borlänge. Skilla sov så gott som hela resan, det tog nog på krafterna att vara borta så där hela dagen.

Sedan åkte vi tillbaka till Kniva och Björn. Vi åt grillad korv och strips till middag. Sedan åkte jag och William hem. Har varit ute på kvällspromenad med Skilla och snart ska jag gå och lägga mig. Nu återstår det 3 arbetsdagar, sedan får jag hänga hela dagar med Skilla i dagarna tre igen. Det ser jag framemot!

Fb-Button

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: