Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Showing: 1 - 2 of 2 Articles
Hälsa & motion Hjälpmamma & kursledare Skilla vår mellanpudel

Våra dagar i livet.

Så har ytterligare en helg passerat. Ibland undrar jag över hur en helg kan passera så snabbt som den gör. Jag har hängt utomhus en hel del i helgen, det har ändå varit sommarvänder och klänning och kjol har varit plaggen. Jag älskar värmen, blir glad från insidan ut när det ä varmt. Speciellt denna sommar behöver man verkligen sol och värme!

Från och med torsdagen till lördagen höll jag som Hjälpmamma i Amningshjälpen samt kursledare i Amningskurs för blivande föräldrar, lite distanskurs för gravida och deras partners bosatta här i Dalarna. Alltid så fint att möta dessa människor som väntar sitt första eller tillökning med flera barn till familjen. Jag har som plan att ha en till distanskurs nu i juni, det är verkligen något som gör mig glad.

Igår så åkte jag, Björn och Skilla till Torsång. William slängde nämligen mer eller mindre ut mig från hemmet eftersom han skulle öva inför avslutningskonserten som blir för alla nior på torsdag. Så i Torsång så handlade jag en Eukalyptus som jag planterade på Björns gård. Alltså hur gott luktar det inte ändå? Innan jag planterade den hann vi dock med att besöka Björns farmor en vända.

William cyklade ut till Kniva och på morgonen grattade han mig på mors dag. Det var jättefint måste jag säga! Vi kom hem ganska sent igår efter att ha grillat i Kniva, och William åkte med sin tremänning Lucas och badade i Svartskär. Själv hängde jag och Skilla kvar med Björn och tittade på lite tv. Jag har inte sovit speciellt bra i natt, så misstänker att denna måndag kommer vara i sömnens tecken. Så kan det vara ibland!

Hoppas just du får en jättefin måndag och första juni! Förstår ni?! Första juni, sommarlovstiden kommer allt närmare och på fredag ska vårat examensarbete upp på ventilering och bli opponerat på, precis som vi ska opponera på ett annat arbete! Så nu på fredag är jag färdig och examinerad specialpedagog!

Bloggutmaning

Första juni dag, hur beskriver du bäst juni som månad?

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Juni som månad betyder att sommaren officiellt är här. Jag brukar känna glädje när jag ser alla blommor, njuta av livet och räkna ner till ledigheten. Jag brukar försöka dricka någon god öl i solen alkoholfri eller kanske med alkohol. Men bara för att det är gott, livet blir underbart just när sommaren är här.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams