Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel Tonårsbarn

Vi är ett team, och team håller ihop.

Jag ligger i skrivande stund i Björn och Williams hängmatta. Skilla springer runt på gräsmattan och leker med Björn.

Det är verkligen livet detta med semester! Speciellt nu med hund, jag känner verkligen glädjen i att ta promenader, njuta av att gå tillsammans och upptäcka vägar jag inte gått på under lång tid. Med hund har man verkligen ett team work.

Ikväll ska vi äta hos Björn. Sedan ska William iväg med några kompisar på kvällen. Jag ska ta det lugnt, lite det som är livet just nu och jag älskar det.

16 Comments

  1. Låter som du har det riktigt bra, så härligt med semester. Här dröjer det lite till med ledighet även om mannen går på ledighet med barnen på torsdag eftermiddag. Visst är det mysigt med hund och man blir ett riktigt dream team

  2. Jag har semester jag med. Alldeles perfekt för att ha det nu när det är så varmt. Men är nästan för varmt istället, och varmare kommer det att bli. Skulle verkligen behöva regna lite.

  3. Så härligt det låter! SOM jag längtar efter min semester nu, framför allt när man ser att det ska bli över 30 grader… NJUT! Det är du så värd 🙂

  4. Det åter perfekt och dessutom låter det trevligt att ni gör så mycket ihop som familj, trots att ni bor på olika håll! Ha en fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.