Nu är det jul här i vårt hus… Om 6 månader är det julafton, min spontana tanke är…

Jag kör en bloggutmaning i juni Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I ärlighetens namn? USCH och FY på mig som ens skrev denna rubrik. Nej nu vill jag inte tänka snö, iskall bil. Skrapa rutor på bilen, ett kallt säte eller att åka på snöiga och hala vägar. Jag vill inte tänka på hur man tittar ut och snön vräker ner för att sedan töa och göra isgator så man slår upp händer och knän. Nej jag vill bara njuta av sommaren, alla färger och framförallt värmen!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

it_is/Anette
Kraka
Louise
Marie Frändén
Geddfish
Michaela
BP-computerart
Zinnie
Marresmams
Susjos
koppslalisa.se
ElisaMatilda
Anne Jonsson

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

13 thoughts on “Nu är det jul här i vårt hus… Om 6 månader är det julafton, min spontana tanke är…

 • 24 juni, 2020 at 05:50
  Permalink

  Japp, så är det … och inget jag ser fram emot – jag är ingen julälskare 🙂
  Önskar dig en underbar dag!

  Reply
 • Pingback:Sommaren 2020 - elisamatilda.se

 • 24 juni, 2020 at 09:08
  Permalink

  Jularna brukar vi nästan alltid fira i Torrevieja nuförtiden och det brukar nästan alltid vara superfint väder så vi kan avnjuta vår jullunch i solen på terrassen.
  Sen gillar jag det hysteriska julblinket också…
  Men julen kan ändå dröja lite, sommar först tack 😀

  Reply
 • 24 juni, 2020 at 19:35
  Permalink

  Just nu längtar jag efter snö!! Jag är nog inte klok men det här är för varmt för mig… Kram!

  Reply
 • 24 juni, 2020 at 20:13
  Permalink

  Hej, jag är ny här men vilken kalasfin blogg du har! Så roligt att få titta in här! Och vilken rolig ide med bloggutmaning! Såklart jag vill hänga med på den fast jag kommer in lite sent. Men du kanske kör en utmaning i juli också! Det vore toppenkul!!
  Så, dagens utmaning: jul om 6 månader! Tja, vad ska man säga mer än att jag ÄLSKAR julen! Även mitt i varmaste sommaren så blir jag allt lite varm i hjärtat när jag tänker på julen. Tycker den kommer så lägligt också när allt är som mörkast så får man börja tända ljus och sätta upp glitter så det ljusnar ännu mer. Och faktiskt, i dessa dagar när det är så förskräckligt varmt, är det inte utan att jag längtar lite till svalare väder. Så: mer jul åt folket!

  Reply
  • 24 juni, 2020 at 23:37
   Permalink

   Hej! Så roligt att du hittade hit, och så glad jag blir över din fina kommentar måste jag säga. Så kul att du vill delta i bloggutmaningen, självklart kan du hoppa på nu med. Jag har lagt till dig på listan :D. Fortsätter även i juli :D.

   Reply
 • 24 juni, 2020 at 23:01
  Permalink

  Japp, usch och fy på dig;-) I mitt inlägg ville jag inte vara helt så “sträng” mot dig, utan skrev lite mera diplomatiskt. Bara att tänka på julen får mig att må “illa”. Här är det 30 grader och jag njuter:-)

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: