Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Som du som är trogen läsare här på bloggen förmodligen redan vet är jag en inbiten sommarmänniska, jag njuter av ledighet och livet. Jag kan rent av avundas personer som är pensionärer för deras konstanta ledighet. Men visst det är ju inte bara guld och gröna skogar att vara ledig, för ja det är ju vinterledigt också. Men nu talar vi om sommaren, och då njuter jag till 100%!

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle

40 kommentarer

 1. Förstår vad du menar jag älskar med sommaren fina så mycket att göra och så många fina bilder man ja ta älskar att vi är i högsomaren nu😊

 2. Jag fortsätter att vara med på dina bloggutmaningar 👍🏾
  Visst är sommaren härlig med ljumma sommarkvällar, tid att umgås och göra det som faller en in.

 3. Jag njuter alltid av sommaren! Typisk sommarmänniska, som avskyr snö och kyla.
  Just högsommar, det känner jag väl inte nu, det var i förra veckan, men sommaren är här!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

 4. Jag har hört att sommaren har varit fantastisk i Sverige såhär långt. Ni har haft det varmare än här nere i Spanien till och med.

  Vi reser till Sverige nästa vecka och då blir det förstås regn och rusk det kan jag nog lova, haha.

 5. Här börjar sommaren bli lite för hög… Vanliga år har vi försökt dra oss undan med att åka till Alaska eller Grönland eller nåt. I år blir det nog bara till att stå ut med värmen.
  Tur att det finns både fläktar och AC! 🙂

 6. Hejsan, jag vill vara med i bloggutmaningen i juli!
  Vad jag tycker om högsommaren? Jovars… den är väl bra! Äh jag skojade bara, det är toppen att det är högsommar ju! Det hade varit superdupertoppen om jag varit helt ledig, med jag jobbar inte så mycket så det går bra ändå. Det är skönt att den värsta hettan har släppt till förmån för lite svalare väder… jag tycker det är skönt för då kan jag gå långa promenader med Lowa igen. Och njuta av glass! Och vågskvalp. Och måsarnas skrik. Och små somriga molntussar på himlen.

 7. Jag tycker det är lite svårt att vara ledig ibland och göra ingenting. Jag vill uppleva saker och kan bli lite rastlös om det blir för mycket “dötid”. Kul att det ska vara högsommar idag när regnet öser ner hos mig, men det är mysigt med sommarregn också 🙂

 8. Här är vi helt överens igen, och jag sörjer redan nu högsommarvärmen vi har haft efter midsommar. Du och jag är nog inga “lagom-människor”, för 18 grader som det varit här idag är absolut ingen lagom sommartemperatur;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: