Startade på morgonen med att promenera med Skilla som vanligt. Vi gick runt i kallt väder som känns mer som höst än sommar. Väl hemma skrev min bästa vän Lisa (passa på att gå in på hennes blogg som skriv en kommentar, hon har nyligen börjat blogga) till mig på messenger och undrade om jag ville träffa henne och barnen i Stadsparken. Hennes lilla Chihuahua/pomeranian Cubus fick också följa med, han och Skilla fann varandra direkt och Lisa sa att han blev som en valp igen. Jättekul det där att se hur hundar liksom blir så bra vänner så där snabbt. Lisas söta barn Alice och Calle lekte på och berättade saker, så roligt verkligen att fått följa med dem genom livet. Alice hade frågat Lisa sen vart i affären jag köpt Skilla, så himla fint det där med små barn. Självklart handlar man ju saker i affären, det är ju så logiskt det bara kan bli.

Efter att vi umgåtts gick vi in och Skilla var så trött efter allt lek och bus så hon somnade på min arm. Älskade lilla gumman, tänk hur mycket energi det kan gå åt för små ändå? Jag och William tittade på “En man som heter Ove” och efter det åkte han till Kniva. Hans kusiner samt farbror med fru är och hälsar på, de bor i Skåne och Malmö annars så det är ju självklart att William ska dit. De båda är mycket yngre än William, ena är 4 år fyllda i maj och den andra fyller ett år i september. Det är väl så när man skaffar barn i olika perioder i livet helt enkelt.

Nu på kvällen har jag varit ute med Skilla, har bytt sängkläder och ska alldeles strax bege mig mot sängen. Hoppas att du har haft en fin onsdag. Imorgon kommer svar om jag kommit in på speciallärarprogrammet. Det hoppas jag verkligen att jag gjort, men svaret på den saken får jag som sagt imorgon.

Fb-Button

32 kommentarer

 1. Jättekul att hundarna blev kompisar direkt. Det tar nog lite längre tid för vuxna. Sedan tycker jag inte alls att det var “logiskt” att Alice frågade i vilken affär du köpt Skilla. Trodde barn klickade hem “saker”, inte köper dom i affären;-)
  Håller tummarna för dig att du kommer in på programmet.

 2. Vilken mysig dag ni haft. Spännande att få besked, många som går och väntar på antagningsbesked. Jag med men vet redan att jag har pkats då det är via utbildningen hag går. Vi har valbara kurser och har garanterade platser inom vår högskola. Lycka till.

 3. Men wow, ska du plugga ännu mer? Coolt ju! 😀 Jag hade också velat fortsätta plugga men känner samtidigt också att jag borde börja jobba då jag inte har gjort det på så många år nu under studierna. Känner inte att jag vill göra både och samtidigt..

 4. Ja vi har regn nu igen o jag har fått höstkänslor – i juli månad va fan!! Vilken sommar va o kul semester!!

  Va kul att de fann varandra, liksom människor behöver hundar en vän att leka o umgås med – perfekt att de klicka ju 😍❤️
  Tess recently posted..HADE EN SKITDAG IGÅR

 5. Låter som en toppendag. Vad kul att hundarna kunde leka så bra! Man blir så glad när hunden också får en vän 😌. Jag håller tummarna för att du får ett positivt besked från skolan.
  Hoppas du får en fin torsdag! Kram 🤗

 6. Kul att träffa vänner. Filmen om Ove tycker jag de gjort väldigt bra. Boken sträckläste jag en sommar, tror jag aldrig har gråtit och skrattat så omväxlande när jag läst en bok som jag gjorde då.

 7. Ja, det känns verkligen mer som höst än sommar. Jag hoppas verkligen att den vecka vi fick inte är den enda varma veckan. Lite mer vill jag allt ha. Framförallt vill jag att staketet torkar upp så vi kan börja måla. Mysigt med morgonpromenad och att sedan träffa Lisa. Ska absolut kika in på hennes blogg. Jag håller tummar och tår att du kommer in på programmet.

 8. Vissa dagar har verkligen varit så kyliga. Rena höststormarna har vi haft här nere. Vad jag saknar hund, men vi måste ju vara två om det. Även hundar kan ju få vänner och så roligt att se hur bra dom kommer överens med vissa och andra tål dom inte, precis som vi människor. Håller tummarna för att du kommer in,

 9. Ja, även fyrbenta kan bli helt omtumlade av energi så att de domnar gott. Vilken mysig dag med fin vän. Igår var jag på stranden.
  Trevlig dag
  Kram

 10. Håller tummarna för dej att du kommit in!
  Vilken fin onsdag ni hade, det är alltid kul att se hundar som leker, och de flesta kommer bra överens.
  Sv: Det är sand i dessa konstverk, man behöver nog stort tålamod för att bygga de. Men visst är de fina där de pryder stranden?!

 11. Det är härligt hur hundar kan finna varann men de kan också bli som hund och katt, inte självklart att det funkar.
  Kul att träffa gamla vänner!
  Önskar dig lycka till med intagningen!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: