Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Showing: 1 - 2 of 2 Articles
Porslin

Muminmugg – Råddjuret.

Innan jag började samla ihop på Muminmuggar alltså förra året så hade denna sluta säljas. Det är då Råddjuret, då jag lyssnat på böckerna via ljudbok kom jag på att jag gärna ville ha hela familjer samlade så gått det går. Denna tillhör då Sniffs familj och jag har Såsdjuret samt Sniff. Jag letade begagnat men den fanns så klart bara skitdyrt. Så jag Googlade och hittade den, uppe i Skellefteå i en liten webbutik vid namn Biboköp och till normalpris dessutom. Jag tvekade inte utan handlade direkt. Blev verkligen så nöjd dessutom för de var extremt snabb leverans, jag kan rekommendera webbutiken för dig som vill handla fina saker!

Bloggutmaning

Nyheter är det något du håller dig uppdaterad kring?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Sedan Covid19 slog till har jag blivit mer uppdaterad kring nyheterna. Förut så försökte jag undvika att lyssna eftersom jag får ångest av allt elände som sker i världen. Men nu känns det viktigt att följa utvecklingen, i början lyssnade jag hela tiden och kollade på appen. Men fick order om att begränsa mig av min psykolog eftersom jag blev helt besatt. Något som hänger ihop med min högkänslighet men också för att jag har PTSD samt GAD.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve