Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Håller mig långt därifrån! Nej men skämtsamt i form av allvar, jag är väl ingen partyprisse direkt. Jag går sällan på fest och gör jag det är det något jag bävar inför i flera dagar innan. Jag går gärna på födelsedagskalas men mer en så är jag verkligen inget fan av. När jag väl är på fest vill jag ha en stol så jag kan sitta någonstans och prata med de närmaste sällskapet runt mig.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

4 kommentarer

  1. Vi är lika du och jag där. Jag går inte heller på fest och gör jag det (vilket inte händer) så har jag småångest inför det. Och så är jag den som är vid ett hörn och pratar med någon jag känner med ett glas vin eller öl. Jag föredrar kalas 🙂

  2. Här är vi lika igen. Har aldrig varit en festprisse, och mingla är det värsta jag vet. Småprat om väder och vind är ingenting för mig heller. “Småfester” med god mat och dryck är mera min melodi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: