fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Har du fått någon solbränna i år?

Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min bränna är fejkad genom Ida Wargs Brun utan sol, jag får aldrig någon solbränna så det känns helt rätt att fejka den i år.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

8 Comments

  1. Jag hade en ok bränna ett par dagar, men den försvann snabbt. Tur man kan fuska lite och det måste väl ändå vara ok känner jag.

  2. Jag solar inte nuförtiden, men vi är ju ute och går en hel del så helt blek är jag inte. Kommer nog att bli en intressant bränna nu när det är munskyddstvång i princip överallt… 😉

  3. Med skitvädret som du säger råder i Dalarna just nu behöver du verkligen brun-utan-sol. Det använder jag också, fast under vintern. Det känns fräschare att vara aningen brun än att gå runt som blekfis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: